Meniu Închide

Beneficiile somierei reglabile

Distribuie acum:

Atunci când lucrezi din greu şi corpul tău lucrează din greu. Iar în momentul când te pui în pat să dormi, cel mai mult îți dorești să ai parte de un somn odihnitor, trezindu-te în cea mai bună versiune a ta. Am să enumăr mai jos principalele beneficii ale somierelor ajustabile.

Dacă îți place să urmărești serialul tău preferat sau să citești o carte înainte să dormi, poți să folosești o somieră ajustabilă în favoarea ta pentru a spori confortul. Poți să îți ajustezi poziția patului ca să îți țină partea de sus a corpului ridicată și chiar să îți ridici puțin picioarele pentru a reduce din presiunea aplicată în zona lombară.
Poziția în pat cu partea de sus a corpului ridicată te ajută să stai cu gâtul și umerii relaxați și nu trebuie să te mai încurci cu o grămadă de perne.

Adormi mult mai repede

Nu de puține ori, somnul nu vine ușor și durează ceva timp până îți găsești o poziție ideală și confortabilă. Însă o somieră electrică îți vine în ajutor cu reglarea și găsirea poziției perfecte de dormit printr-o simplă apăsare de telecomandă. Cu ajutorul mecanismului electric poți să îți ridici partea de sus a corpului, partea de jos a corpului, sau să îți ții genunchii mai ridicați, în funcție de preferință. De asemenea, poți să experimentezi poziția Zero Gravity, fiind o poziție care aplică presiune cât mai mică asupra corpului, ca și cum nu ar exista gravitație, la fel ca în spațiu. Zero Gravity sau Gravitație Zero este poziția în care stai cu partea de sus a corpului și genunchii la nivelul inimii.

Scapă de sforăit

În multe cupluri, sforăitul poate să fie o piedică majoră în odihna din timpul nopții. Cel mai semnificativ beneficiu pe care îl poate aduce o somieră reglabilă este reducerea sforăitului, pur și simplu ridici puțin partea superioară a patului pentru a facilita respirația corectă. Poți regla poziția cu ajutorul telecomenzii în cazul unei somiere electrice, sau manual în cazul unei somiere rabatabile.

Sforăitul poate fi împiedicat de schimbarea poziției patului. De multe ori, sforăitul apare datorită poziției incorecte în care dormiți, iar circulația aerului în timpul respirației nu are un flux corect. Ridicarea poziției capului permite aerului să circule mult mai ușor și corect. În cazul în care apare sforăitul datorită congestiei nazale, o poziție a corpului ridicată ajută la desfundarea sinusurilor.

Somierele reglabile îți oferă un somn mai odihnitor.
Click aici pentru a vedea modelele noastre.

 

Scapă de durerile de spate

Durerile de spate nu trebuie trecute cu vederea. Din ce în ce mai multe persoane au probleme cu durerile, fie de la suprasolicitarea zonei lombare, fie de la statul îndelungat pe scaun. Cu o somieră ajustabilă puteți reduce presiunea aplicată în zona spatelui distribuind greutatea într-un mod eficient, până vă găsiți postura perfectă. Pentru multe persoane, e de ajuns să țină picioarele mai ridicate pentru a ameliora din durerea spatelui, permițând zonei lombare să se relaxeze.

Ajută circulația sângelui

Dacă ai mâinile sau picioarele umflate, o bază ajustabilă a patului te ajută să dormi mai confortabil și relaxat. Prin setarea poziției picioarelor ușor ridicate, vei ameliora această afecțiune și vei spori circulația sângelui. În plus, dacă ai probleme cu circulația sângelui, un pat ajustabil te va ajuta să te odihnești mai ușor și să ai parte de acel confort mult dorit la orice oră a zilei.

O somieră ajustabilă, fie ea electrică sau rabatabilă îți poate schimba viața în bine în mod radical. Te vei relaxa mult mai bine alegând poziția preferată de dormit.

Distribuie acum:
Posted in Fără categorie